Om oss

Från konsult till ledande ventilationsentreprenör

PSE i Stockholm AB har sedan starten 2014 varit en banbrytare inom konsultbranschen, med fokus på värme, kyla, ventilation och sanitet. Vårt ursprung präglades av expertis och en passion för att leverera exceptionell service till våra kunder. År 2018 markerade en viktig skiftning i vår historia då vi valde att omforma oss till en fullständig ventilationsentreprenör.

Ventilationsinstallation och intern projektering:
Idag är PSE stolta över att vara en pålitlig ventilationsinstallatör som även erbjuder intern projektering inom ramen för våra entreprenadsprojekt. Vi har växt och utvecklats för att kunna leverera en komplett tjänst, från idé och projektering till installation och driftsättning. Att ha kontroll över hela processen ger oss möjlighet att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet i varje steg.

Kundfokus och problemlösning:
Vår grundläggande princip är att alltid sätta kunden i fokus. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver skräddarsydda lösningar. Vår styrka ligger i vår förmåga att lösa problem och överkomma utmaningar. Oavsett om det är stora eller små projekt, rotprojekt, bostäder, köpcenter eller industriprojekt, har vi den breda och djupa erfarenhet som krävs för att leverera enastående resultat.

Kvalitet genom erfarenhet:
Vår erfarenhet sträcker sig över många år i branschen, och vi har framgångsrikt genomfört projekt av olika omfattning och komplexitet. Vi är stolta över att ha byggt upp en stark grund av kunskap och kompetens, och vi strävar ständigt efter att förbättras och vara ledande inom vårt område.

Kontakta oss – Ditt nästa ventilationsprojekt:
Vare sig du har en förfrågan angående ett kommande projekt eller om du vill ha mer information om våra tjänster, är vi redo att lyssna. Kontakta PSE för professionell, pålitlig och kvalitativ service. Vi ser fram emot att vara din partner och ta nästa steg tillsammans!