Projektering

Framtidsinriktad projektering och avancerad expertis

Välkommen till PSE, där vår expertis sträcker sig långt bortom det vanliga. Vi är inte bara specialister på ventilation, vi är din fullständiga partner för projektering av system för VS, värme, kyla samt vatten- och sanitetssystem. Vi omdefinierar normen genom att sträva efter att skapa hållbara och högkvalitativa lösningar som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar.

Vårt dedikerade team av specialister:
Vårt team av specialister tar sig an varje konstruktionsuppdrag med en passion för noggrannhet och kvalitet. Genom att genomföra grundliga analyser identifierar vi potentiella utmaningar och säkerställer att alla lagar och regler följs till punkt och pricka. För att säkerställa korrekta beräkningar och dimensioneringar använder vi avancerade verktyg såsom MagiCad för AutoCad, vilket säkerställer precision och effektivitet i varje steg av processen.

Dimensionering för optimal luftkvalitet:
Ett konstruktionsuppdrag hos oss innebär inte bara att skapa ventilationssystem; det handlar om att dimensionera luftbehandlingsaggregat och kanalsystem baserat på noga beräknade luftflöden. Vårt mål är att säkerställa att högt ställda hygienkrav och krav på inomhusklimatet uppfylls på bästa sätt. Våra erfarna konstruktörer samarbetar nära med kunder för att utveckla skräddarsydda lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar alla krav och behov.

Mångsidig erfarenhet och projekttyper:
Våra uppdrag sträcker sig över olika sektorer, inklusive nybyggnation och ombyggnation av fastigheter. Vi har en särskild styrka inom offentliga lokaler och flerfamiljshus men har även omfattande erfarenhet av att genomföra projekt för kommersiella fastigheter och industriella anläggningar.

Fokus på kvalitetssäkring och framtida framgång:
PSE driver varje process med ett starkt fokus på kvalitetssäkring. Det innebär att vi inte bara levererar högkvalitativa lösningar inom överenskommen tid och budget, utan att vi också strävar efter att sätta nya standarder för branschen. Vi är stolta över att ha framgångsrikt slutfört många projekt och ser fram emot att vara din partner för att forma framtiden för inomhusmiljöer.

Kontakta oss för framtidens ventilation och projektering:
Låt oss tillsammans skapa optimala inomhusmiljöer som inte bara möter dagens behov utan även är rustade för framtiden. Kontakta PSE idag och låt oss vara din partner för avancerad ventilation och projektering!