Entreprenad

Vi på PSE vet att olika byggnader kräver olika typer av installationssystem för att uppnå en effektiv ventilation. För att säkerställa optimala resultat är det nödvändigt med noggrann planering och utveckling av rätt system redan från idéstadiet. Våra experter har en omfattande erfarenhet och kunskap inom detta område och kan hjälpa till att identifiera och implementera den optimala lösningen för varje specifik byggnad.

Vi är väl medvetna om att ett väl fungerande ventilationssystem kräver en balans mellan ekonomi, miljö och funktion. Därför arbetar vi tillsammans med våra kunder för att utveckla en skräddarsydd plan för installation och drift av ventilationssystemet, som uppfyller både deras krav och behov.

Våra medarbetare är välutbildade och ständigt uppdaterade på den senaste tekniken inom ventilationssystem. Vi arbetar med en rad olika typer av ventilationsanläggningar i alla typer av fastigheter, och vi kan hjälpa till med allt från att förbättra befintliga system till att designa helt nya system från grunden.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ service som inte bara förbättrar ventilationen i deras fastighet, utan också minskar energiförbrukningen och sparar pengar på lång sikt.

Harri Kippola

Projektchef / Inköpschef

076-138 01 13
Petri Kippola

Projektledare

076-877 21 41
Mattias Larsson

Affärschef

076-135 80 62